Specialbriller.dk anvender cookies. Ved at benytte dette site accepterer du brugen af cookies. Denne besked vises kun denne ene gang.
Mere information
OK
  Forhandler af briller med specielle egenskaber

Specialbriller.dk

Varereturnering

Her kan læses, hvordan varer, købt på specialbriller.dk, kan returneres korrekt. Indholdet heri er dog kun vejledende og for de fortrydelses-, returnerings- samt reklamationsbetingelser, som er gældende i en købsaftale indgået med specialbriller.dk, henvises der i stedet til de gældende handelsbetingelser.

Returneringsvejledning

 • Har du fortrudt dit køb og ønsker at returnere din vare, skal du informere specialbriller.dk om dette, inden fortrydelsesfristen udløber, i en email til: kontakt@specialbriller.dk. Anvend gerne formularen nederst.
 • Returvarer sendes til: Specialbriller.dk, Grete Løchtes Gade 1, 9.-9, 8000 Aarhus C, Danmark.
 • Bemærk! Returvarer skal pakkes og sendes forsvarligt og som udgangspunkt hæfter du selv for omkostningerne ved at returnere varer. Vær iøvrigt opmærksom på at varer som returneres uden betalt fragt og porto afvises af specialbriller.dk.

Standardfortrydelsesformular

Nedenstående formular udfyldes og sendes til kontakt@specialbriller.dk (OBS: Send kun denne formular, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Til Specialbriller.dk:

[Indsæt kundens navn] vil hermed meddele, at jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret vedrørende mit køb af:

- [indsæt navnet på varen/varerne som du ønsker at sende retur]

- Bestilt den [indsæt bestillingsdato]

- Modtaget den [indsæt modtagelsesdato]

- Kunde: [indsæt kundens navn]

- Kundens adresse: [indsæt kundens fulde adresse]

- Forbrugerens underskrift [indsæt kundens underskrift] (dog kun hvis formularen udfyldes på papir)

- [Indsæt dagens dato]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Dette produkt er ikke længere tilgængeligt
  Køb

  Kurv

  X
  Produkt Antal Stykpris Total
  Orange Briller
  + Fragt
  TOTAL
  Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne .

  Orange briller med et enestående filter, som effektivt beskytter øjenene imod alt blåt lys (til forskel fra ordinært orange tonet glas, som stort set ikke blokerer blåt lys). Brillerne er lette og således bekvemme at bære i længere tid og passer til langt de fleste ansigter.
  Orange briller med et enestående filter, som effektivt beskytter øjenene imod alt blåt lys. Brillerne er meget lette og således komfortable at bære i længere tid. De er desuden rammefrie så synsfeltet ikke bliver indskrænket og brillens form gør, at de generelt passer til både smalle og brede ansigter. Til forskel fra ordinært orange tonet glas, som stort set ikke blokerer blåt lys, filtrerer disse orange briller specifikt og effektivt alt blåt lys fra.

  BEMÆRK! Brillerne kan føre til træthed og må derfor ikke anvendes ved bilkørsel, eller andre situationer som kræver agtpågivenhed.
kontakt@specialbriller.dk